колеги аз от скоро си имам алфонсо 1.8 е бензин на малки обороти не иска много да набира но мине ли 2500 излита може ли да е от дебитомера или не?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каране без дебитомер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от TheGodfather Покажи съобщениеколеги аз от скоро си имам алфонсо 1.8 е бензин на малки обороти не иска много да набира но мине ли 2500 излита може ли да е от дебитомера или не?Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
ок мерси колега а можеш ли да ми кажеш добър сервиз в софия където си знаят работата и си разбират от алфонсото в смисъл за диагностикатаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.sosauto.eu
Comment
-
Първоначално публикувано от TheGodfather Покажи съобщениеок мерси колега а можеш ли да ми кажеш добър сервиз в софия където си знаят работата и си разбират от алфонсото в смисъл за диагностиката
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9045
Comment
-
много съм ти благодарен колега тамън съм от орландовци та още в събота ще отида много съм ви благодаренПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.sosauto.eu
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениедебитомерите вече са на сносни цени така че няма нужда от излишни експериментирано или късно трябава да се смени тази джаджа
Не знам кое наричаш сносни цени? На мен лично ми обявиха 450 лв за дебитомер за алфа 147. няма да споменавам коя фирма ми даде цената, но ми се струва малко абсурно при положение, че който и ибей да отворя ще ми го доставят за около 200 лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщениеНе знам кое наричаш сносни цени? На мен лично ми обявиха 450 лв за дебитомер за алфа 147. няма да споменавам коя фирма ми даде цената, но ми се струва малко абсурно при положение, че който и ибей да отворя ще ми го доставят за около 200 лв.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеИма една важна тема в раздела за 156 за Дебитомери там вероятно ще разбереш че в Бг може д анамериш оригинален Бош за 134лв
Comment
-
Първоначално публикувано от juro1 Покажи съобщениеМога точно да ви кажа какво става след каране без дебитомер или с повреден такъв.
Колата върви много. Толкова много, че се пръсна меката връзка на гърнето, ламбда сондата и тя не издържа, а скоротите почнаха да вият.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеМоже да ни кажеш а може и да не ни кажеш, но е добре ад споменеш вида и кубатурата на двигателя годината на производство ит.н. щото съм виждал доста на които като им откачиш дебитомера пали търдно не държи обороти и се движи едвам едвам.FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от proper Покажи съобщениесамо да кажа за грешката, която записва комп-а.
Незнам дали при дизела е така, но при ТС ако закачиш пак дебитомера и след 20 паления ако комп-а не получи пак грешка си я трие сам (тази за дебитомер специално).
Аз при мен съм го тествал и е така наистина.
Исках да видя как върви без дебитомер.....няма да казвам как лети.......
Бях го прочел това по форуми западни и мислех, че е измишльотина, но не е.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
Comment